Αντλίες in line

Series 60

Η σειρά 60 της Bell & Gossett αντλίες χωρίς συντήρηση για κυκλοφορία νερού με εφαρμογές σε συστήματα θέρμανσης-ψύξης, νερό οικιακής χρήσης και στη βιομηχανία.

Διατίθενται για διαστάσεις σωλήνων από 1” έως 3” και μεγέθη ηλεκτροκινητήρων από 1/4 έως 3Hp στις 1750 στροφές (rpm). Επιπλέον διατίθενται κατασκευασμένα επιμέρους ή ολόκληρα από μπρούτζο, με μέγιστη παροχή 46m3/h και μέγιστο ύψος 17m.

Η σειρά 60 είναι μία αντλία με κινητήρα σχεδιασμένο χωρίς να χρειάζεται συντήρηση. Αυτός ο σχεδιασμός παρέχει μια ξέγνοιαστη εγκατάσταση με αποτέλεσμα να ξεχάσετε τη λειτουργία του. Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας XL – 11® ακριβείας σύστημα έδρασης.

Δοκιμασμένη και αξιόπιστη η Series 60 της Bell & Gossett, είναι διαθέσιμη με υψηλής απόδοσης κινητήρες ECM. Αυτοί οι κινητήρες B&G Series 60 wih ecm motor μεταβλητής ταχύτητας με interface που ρυθμίζετε την ταχύτητα του κινητήρα για να ταιριάζει με τις απαιτήσεις ροής και του ύψους , μειώνοντας έτσι σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας. Το interface επιτρέπει τη χειροκίνητη ρύθμιση ή τη ρύθμιση με τηλεχειριστήριο μέσω 10 VDC input / output. Οι αντλίες series 60 ECM δεν είναι μόνο πιο αποτελεσματικές, είναι πιο ήσυχες, δονούνται λιγότερο και έχουν χαμηλότερο συνολικό κόστος ζωής για τον ιδιοκτήτη τους. Ο κινητήρας ECM διατίθεται σε μεγέθη από ½ έως 1 HP με μεταβλητές ταχύτητες έως 1725 στροφές(rpm). Διατίθενται σε μπρούντζο ολόκληρα ή με επιμέρους τμήματα. Μέγιστη παροχή 46m3/h και το μέγιστο ύψος μέχρι 9m.

Αρχείο: series60.pdf [1.38MB]

Series 80

series 80

Η σειρά 80 της Bell & Gossett με κλειστό κόμπλερ τοποθετημένα σε σειρά είναι διαθέσιμα σε μεγέθη από 1-1 / 2″ έως 8″. Και εφοδιασμένα με κινητήρες από 1/4 έως 50 HP στις 1750 RPM και 5 έως 60 HP στις 3500 RPM. Διατίθεται με μπρούτζινα μέρη ή και ολόκληρο από σίδηρο. Μέγιστη παροχή 568m3/h και μέγιστο μανομετρικό 116 μέτρα.

Η σειρά 80 είναι μια αποτελεσματική, βαρέως τύπου, στενά συνδεδεμένη με στενό κόμπλερ αντλία η οποία έχει σχεδιαστεί για οριζόντια και κάθετη in line τοποθέτηση.

Οι εσωτερικές πλενόμενες μηχανικέ φραγές είναι κατασκευασμένες από BUNA / Carbon και κεραμικό, είναι στάνταρ για κάθε έκδοση. Η σειρά 80 είναι διαθέσιμη για πίεση λειτουργίας σε 12bar και 17.2bar.

series 80SC με ενσωματωμένο inverter (VFD) και αισθητήρες ελέγχου